Oliver Rothschild
Oliver Rothschild, Chairman of Oliver Rothschild Corporate Advisors
15:30
Oliver Rothschild:

Globalna perspektiva inovacija, poduzetništva i privlačenja kapitala – gdje svijet ide i koje su glavne poslovne prilike?

O predavaču

Oliver Rothschild je korporativni strateg aktivan u raznim poslovnim sferama. Držao je managersku poziciju u Buchler Rothschild Investments firmi, a trenutno je predsjedavajući u Oliver Rothschild Corporate Advisors. Aktivan je u cijelom rasponu industrija i posjeduje raznolik portfolio poslovnih interesa. Između ostalog Oliver Rothschild je aktivan i u ne komercijalnom sektoru, gdje je bio izabran i kao Chairman u UNICEFu (jednome od odbora). U humanitarnom sektoru, Oliver Rothschild je trenutno na poziciji jednoga od predsjednika vodeće udruge CEO-a za volontiranje i humanitarni rad – ACEVO. Također je i Chairman u Sustainable Business Forumu. Oliver Rothschild je također ambasador ili član više humanitarnih organizacija. Među njegovim aktivnostima je i uključenost i predsjedavanje udrugama koje se bave održivom energijom, korporativnom strategijom, cloud computing-om, medijima ili umjetnošću.

Oliver Rothschild je poznat kao govornik na različitim internacionalnim konferencijama i komercijalnog i humanitarnog sadržaja. Na komercijalnoj strani, govorio je u Škotskoj na konferenciji u organizaciji Škotskog vijeća za razvoj i industriju, o tome kako škotska ekonomija u razvoju može imati koristi od većeg broja ne-izvršnih direktora. Također je predavao u Bahreinu na 10. Internacionalnom forumu poduzetnika na temu „Globalno tržište, nacionalna politika i konkurentska prednost kompanija“. Druge teme uključuju gostovanje na EBAN konferenciji o utjecaju inovacija i rasta kao dvije vitalne komponente za poslovne start up- ove u 2010. I kako partnerstvo humanitarnog sektora, sa privatnim može raditi za dobrobit bilo kojeg filantropskog cilja.

Sponzori i partneri

GENERALNI SPONZOR

PBZ Sinergija, Poslovi za obrtnike, mala i srednja poduzeća

SREBRNI SPONZOR

VIP

VISOKO POKROVITELJSTVO

Ured Predsjednika Republike Hrvatske

POKROVITELJI

Grad Zagreb Republika Hrvatska Ministarstvo Gospodarstva Republika Hrvatska Ministarstvo Poduzetništva i Obrta

LEAD VENTURE PARTNER

RSG Capital

SPONZORI

Hamag Invest Croatia Zdravstveno Osiguranje

EDUKACIJSKI PARTNERI

Visoka škola međunarodnih odnosa i diplomacije Dag Hammarskjöld Ekonomski Fakultet Zagreb

GLAVNI MEDIJSKI POKROVITELJ

Styria International

MEDIJSKI POKROVITELJI

Posao.hr Europlakat B1 PLAKATI

Lokacija konferencije

Hypo EXPO XXI, Slavonska avenija 6, HR-10000 Zagreb